Presentasjon av Sportshundgruppen

Presentasjon av oss i sportshundgruppen
Her er en kort presentasjon av oss i denne nye gruppen i NSBK. Vi vil være tilgjengelige for spørsmål innen hundesport. Etter hvert vil vi bygge opp gruppen slik at vi når alle målgrupper og hjelpe dere underveis med veiledning. Vi vil jobbe for å kunne komme med tilbud om kurs og samlinger etter hvert.

Lisa Selin, kontaktperson LP/Bruks. (Lisa.Selin@dt.no. Mob: 917 41 890)
43 år fra Sverige. Bor i Hokksund sammen med sine to riesendamer Dina og Allis. Lisa har hatt riesenschnauzer siden 1992 og er aktiv medlem i Drammen Brukshundklubb, Hokksund hundeklubb og i NSBK. Hun konkurrerer i NBF spor og i lydighet.
Lisa sine ord:
Det viktigaste för mig är att hundeträningen är positiv, att jag och mina hundar har det kul
tillsammans. Det en flott hobby som ger mig hyggligt sosialt samvær och en
massa frisk luft och motion. Jag önskar att Riesen ska fortsätta att vara
en sund och frisk 'allroundhund'. Som i tillägg till topp bruksegenskaper,
har en bra mentalitet och kan fungera i alla slags miljöer och
situationer. Jag har aldrig ångrat på mitt val av ras.


Terje Gjerdalen, kontaktperson RIK/IPO(terje@kennelgregorius.com. Mob:412 26 097)
58 år. Bor i Nordkisa sammen med Lone og en liten bukett med dvergschnauzere og en riesenschnauzer. Terje har hatt riesen siden 1987 og har vært aktiv med brukshundarbeidet i mange år. Han har konkurrert i lydighet og NBF spor og rundering. Siden 2007 har Terje holdt på med IPO og er nå i IPO3 og SL3.

 

Nina sine ord om Terje:
En positiv og fornuftig hundemann med en god porsjon humor. Litt vims men har orden i sysakene. Positive treningsmetoder og har det moro med hunden sin. Lek er viktig for Terje for å nå sine mål. Deler gjerne sine erfaringer og tar i mot andres råd. Liker kaffe

 

Nina Gjødingseter, kontaktperson LP/Bruks (gjoedin@online.no mob 452 78 871)
48 år. Bor på Minnesund sammen med dvergschnauzeren Totto og riesendamen Zulu. Nina har hatt riesenschnauzer siden 1998 og er aktiv medlem i Nannestad og Omegn Hundeklubb og NSBK. Hun konkurrerer i NBF spor og i lydighet. Nina driver et lite oppdrett på riesenschnauzer.


Nina sine ord:
Hundetrening skal være et felles samarbeid, vi skal ha det gøy og nå våre mål med glede. Hvor langt man kommer beror på mengde trening og samarbeid. Har man en riesen så må man ha en god porsjon tålmodighet og være smart. Får man ting på plass så har man verdens beste kompis.